Direct naar de inhoud
Zoek naar hulp...

Wanneer verlaten gegevens mijn apparaat?

SuperCards houdt je gegevens standaard op je apparaat. Gegevens verlaten je apparaat alleen in deze specifieke gevallen:

1. QR‑code‑back‑up
Wanneer: je maakt een QR‑code‑back‑up
Wat: al je kaarten, labels, notities, foto’s (versleuteld)
Beveiliging: end‑to‑end‑versleuteld
Belangrijk: Het inschakelen van de anonieme modus verwijdert alle server‑side back‑upgegevens en maakt bestaande back‑uplinks/QR‑codes ongeldig.

2. Systeem‑back‑ups
iOS (iCloud‑back‑up): wanneer automatische iCloud‑back‑ups plaatsvinden (als ingeschakeld in iOS‑instellingen). Je SuperCards‑gegevens gaan naar Apple’s iCloud‑servers. Beheerd door Apple, niet door SuperCards. Gebruikt Apple’s versleutelingsstandaarden.

Android (Google‑back‑up): wanneer automatische Google‑back‑ups plaatsvinden (als ingeschakeld in Android‑instellingen). Je SuperCards‑gegevens gaan naar Google’s servers. Beheerd door Google, niet door SuperCards. Gebruikt Google’s versleutelingsstandaarden.

Let op: SuperCards beheert geen systeem‑back‑ups: die worden door Apple/Google beheerd.

Was dit nuttig?

Heb je nog steeds hulp nodig?

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact op met ons supportteam.

Neem contact op support@supercardsapp.com