Ugrás a tartalomhoz
Keresés a súgóban...

Mikor hagyja el az adat az eszközömet?

A SuperCards alapértelmezés szerint az eszközödön tartja az adataidat. Az adatok csak ezekben a meghatározott esetekben hagyják el az eszközödet:

1. QR-kódos biztonsági mentés
Mikor: QR-kódos biztonsági mentést készítesz
Mi: Az összes kártyád, címkéd, jegyzeted és fotód (titkosítva)
Biztonság: Végpontok közötti titkosítás
Fontos: A Névtelen mód bekapcsolása törli a szerveroldali mentési adatokat, így a meglévő mentési linkek/QR-kódok használhatatlanná válnak.

2. Rendszermentések
iOS (iCloud-mentés): Amikor automatikus iCloud-mentés történik (ha be van kapcsolva az iOS beállításaiban). A SuperCards-adataid az Apple iCloud-szervereire kerülnek. Ezt az Apple kezeli, nem a SuperCards. Az Apple titkosítási szabványait használja.

Android (Google-mentés): Amikor automatikus Google-mentés történik (ha be van kapcsolva az Android beállításaiban). A SuperCards-adataid a Google szervereire kerülnek. Ezt a Google kezeli, nem a SuperCards. A Google titkosítási szabványait használja.

Megjegyzés: A SuperCards nem vezérli a rendszermentéseket: ezeket az Apple/Google kezeli.

Hasznos volt?

Még mindig elakadtál?

Nem találod, amit keresel? Írj az ügyfélszolgálatunknak.

Írj nekünk support@supercardsapp.com