Anonymní režim
Anonymní režim je nejvíc soukromé nastavení SuperCards. Po zapnutí žádná data neopouští tvoje zařízení, ani kvůli zálohám.
Co anonymní režim dělá
Vypíná: QR zálohy a systémové zálohy (iCloud/Google).
Maže: Všechny existující šifrované zálohy uložené na našich serverech. Tím zneplatní dříve vytvořené odkazy/QR kódy.
Zachovává funkce: Všechny funkce appky (přidávání, skenování, úpravy…), offline fungování, místní uložení a šifrování i widgety a aplikace pro hodinky.
Jak anonymní režim zapnout
Otevři SuperCards, klepni vlevo nahoře na ikonu mraku, sjeď dolů a klepni na „Přepnout do anonymního režimu“ (dole pod čárovým kódem).
Důležité
Zálohy jsou vypnuté: Při aktivním anonymním režimu nemůžeš vytvářet QR zálohy. Systémové zálohy (iCloud/Google) jsou také vypnuté. Pokud přijdeš o zařízení, karty jsou nenávratně pryč.
Existující zálohy se smažou: Zapnutí anonymního režimu trvale smaže všechny šifrované zálohy na našich serverech. Dřívější odkazy/QR kódy přestanou fungovat.
Přenos karet na nové zařízení: Anonymní režim VYPNI, vytvoř QR zálohu a obnov ji na novém zařízení. Zpět ZAPNI ho až po potvrzení, že obnovení proběhlo celé. Opětovné zapnutí zálohu smaže, takže když to uděláš příliš brzy, můžeš zůstat bez kopie.
Mám anonymní režim používat?
Používej anonymní režim, pokud:
Soukromí je tvoje priorita, nepotřebuješ přenášet karty mezi zařízeními, nevadí ti případně karty přidat znovu a máš bezpečně uložené screenshoty/plastové karty.
Nepoužívej anonymní režim, pokud:
Chceš mít karty zálohované, chceš automatické zálohy nebo často měníš zařízení.