Ugrás a tartalomhoz
Keresés a súgóban...

iCloud biztonsági mentés (csak iOS)

Az iCloud biztonsági mentés remekül működhet iPhone-felhasználóknak, de ne feledd, a SuperCardsnak nincs ráhatása. Teljes egészében az Apple kezeli.

Az iCloud biztonsági mentés bekapcsolása

Lépés 1: Nyisd meg a Beállításokat az iPhone-odon vagy iPadeden.

Lépés 2: Koppints a nevedre a képernyő tetején.

Lépés 3: Koppints az iCloud, majd az iCloud biztonsági mentés elemre.

Lépés 4: Az iCloud biztonsági mentés kapcsolóját állítsd bekapcsolt állapotba.

Lépés 5 (opcionális): Koppints a „Biztonsági mentés most” gombra, ha azonnal szeretnél biztonsági mentést készíteni.

Az iCloud ezután automatikusan biztonsági mentést készít a telefonodról (a SuperCards-szal együtt), amikor a telefon töltőn van, zárolva van, és Wi-Fi-hez csatlakozik.

Visszaállítás iCloud biztonsági mentésből

Új iPhone első beállításakor:

Lépés 1: A beállítás során válaszd a „Visszaállítás iCloud biztonsági mentésből” lehetőséget.

Lépés 2: Bejelentkezéshez használd az Apple ID-dat.

Lépés 3: Válaszd ki a legfrissebb mentésedet.

Lépés 4: Várd meg, amíg a visszaállítás befejeződik, majd nyisd meg a SuperCards alkalmazást. Az összes kártyádnak vissza kell kerülnie!

Megjegyzés: Gondoskodj róla, hogy elég iCloud-tárhelyed legyen. A SuperCards adatai kicsik (általában 10–50 MB), de ha az iCloud tárhelyed megtelt, előfordulhat, hogy a mentés nem működik.

Hasznos volt?

Még mindig elakadtál?

Nem találod, amit keresel? Írj az ügyfélszolgálatunknak.

Írj nekünk support@supercardsapp.com